211 770 7977

αστική χρέωση

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Fantasia Vertis...

Ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει από τις 27 Σεπτέμβρη στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο νυχτερινό κέντρο "FANTASIA LIVE", εκεί που τα τελευταία 2 χρόνια έχει εντυπωσιάσει με τις ερμηνείες του.

Μετά από αποχή λίγων μηνών ο Νίκος Βέρτης ετοιμάζει νέο δίσκο και ήδη κυκλοφόρισε το νέο του τραγούδι με τίτλο "Αδιαφορείς" που άρχισε να πιάνει τις κορυφές των ελληνικών charts των ραδιοφώνων. Στο Fantasia Live θα παρουσιάσει ένα πλήρως ανανεωμένο πρόγραμμα, όπου και θα ακούσουμε όλες τις παλιές και νέες επιτυχίες του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Ο Νίκος Βέρτης που έχει κατακτήσει όλο το φάσμα του κοινού που ακούει Ελληνική λαϊκή μουσική, υπόσχεται για άλλη μια σεζόν να μας ταξιδέψει με τα τραγούδια του και να μας ανεβάσει τη διάθεση.

Καλέστε τώρα στο 211 770 7977
και κάντε την κράτησή σας γρήγορα - άμεσα - υπεύθυνα!
ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΙΜΗ / 4 ΑΤΟΜΑ
160€
ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΤΙΜΗ / 6 ΑΤΟΜΑ
-€
120€
ΣΑΒΒΑΤΟ
ΚΥΡΙΑΚΗ

Μεγάλες τελευταίες επιτυχίες του το "ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ" και το "ΠΟΣΟ Σ' ΑΓΑΠΩ" έχουν γίνει μεγάλες εμπορικές επιτυχίες και αγαπήθηκαν από όλο το κόσμο.

Ο μοναδικός Νίκος Βέρτης θα ζεσταίνει τις βραδιές του Φθινοπώρου στο Φαντασία Live. Στο πλευρό του Νίκου Βέρτη θα εμφανιστεί η Αποστολία Ζώη έπειτα από αποχή από τις πίστες, άλλα επιστρέφει ανανεωμένη με όρεξη για να ξεσηκώνει το κοινό στο Φαντασία Live.

Από τέλος Σεπτεμβρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Fantasia Live και στο Νίκο Βέρτη.

FANTASIA LIVE / ΦΑΝΤΑΣΙΑ - Ποσειδώνος 5

Ημέρες λειτουργίας: Σάββατο, Κυριακή

Video

????? ???? ??? ????? ?? Video!
???? ??? ??????????!